Am fost concediat in 24.04.2009 prin OUG 37/2009 in timp ce eram in c.m. , concediere anulata ulterior de catre instanta ca nelegala. Fiind directorul unei institutii publice cu personalitate juridica finantata din fonduri proprii,obtinute pe baza de contracte,salariul meu a fost negociat conf.OG14/1998,acceptat si neschimbat de angajator pana la internarea mea in spital(01.04.2009).Dupa 7 luni de la aparitia OUG 131/2008,directorul(angajatorul) institutiei in coordonarea careia suntem ,mi-a micsorat salariul printr-o adresa de recomandare(in lipsa mea),retroactiv,incepand cu 01.11.2008. Nu se impunea oare o decizie sau un nou act aditional? ,cu efect de viitor si nu retroactiv ?,eu fiind in concediu medical si in prezent .
Pe perioada concediului medical contrcatul individual de munca este suspendat si nu se poate interveni si modifica nici un element al acestuia, cat despre retroactivitate nici nu poate fi vorba aici. La intoarcerea dsv la serviciu trebuia sa se modifice si sa se incheie un act aditional.
Litigiu de munca
o_zonne
La data de 1 noiembrie 2008 intra in vigoare prevederile OUG 131/2008 prin care se limiteaza salariile la institutiile publice.
Angajatorul meu mi-a adus la ... (vezi toată discuția)