avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces suspendare permis art. 79/2 oug.195
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces suspendare permis art. 79/2 oug.195

Sunt in proces cu politia pt. suspendare permis (intamplarea am descris-o intr-un mesaj din 3 ianuarie) .In ,,Nota de sedinta" pe care am depus-o la ultima infatisare am cerut instantei sa ia act de faptul ca probatoriu P.V. a fost intocmit pe baza a 2 declaratii in care cei 2 soferi sustineau : eu ca,,nu am cunostinta de cele intamplate" si a soferului care m-a reclamat care scrie in declaratia lui pe care am citit-o din dosar ca ,,nu stie cine i-a zgariat masina" si ca ,,o persoana i-a dat o hartie cu numarul de la masina mea". Am mai aratat instantei si ca P.V. a fost intocmit inainte de a fotografia masinile deoarece politista a mai adaugat o fraza dupa ce a stabilit sanctiunile , cand a vazut ca nu se potriveau zgarieturile pe inaltime atunci cand au fost asezate masinile una langa alta. Instanta a amanat iarasi procesul si am vazut pe saitul judecatoriei ca a fost chemat ca intimat in proces , pe langa I.J.P. si celalalt sofer si 2 societati de asigurare in garantie . Ce trebuie sa inteleg din asta???
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:37, 13 Februarie 2010
Nu e nimic deosebit, asta e procedura prevazuta de OUG 195/2002, in cazul accidentelor care nu s-au soldat cu victime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 30 zile pentru art 79/2/ oug 195 vyobuz vyobuz Sunt sofer la o societate si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la data de 01.07 2009 a venit la societate un agent de la circulatie si a solicitat sa stea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa ma ajute cineva cu o nelamurire legata ... iluce iluce Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva cu o nelamurire legata de un proces verbal pe care vreau sa-l contest. Inainte de a mi se intocmi procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alexa_25 alexa_25 Buna ziua...as avea nevoie mare de ajutor.Situatia mea sta in felul urmatori :luni dimineata am avut accident,singura mea vina fiind faptul ca desi aveam ... (vezi toată discuția)