avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita?

Buna ziua,cineva a vindut o casa acum 2 ani.Dar intre timp sa dovedit ca aceea persoana a facut infractiuni economice si are datorii mari la finante.Infractiunile sunt facute incepind cu mult timp inainte de a vinde aceea casa si de intind pe o perioada de mai multi ani.El este in proces atit penal cit si pentru datoriile pe care le are la stat.Poate acel om care a cumparat casa de la cel inculpat in mai multe dosare sa-si piarda casa?Ce ar putea sa faca sa nu o piarda?Multumesc.
Celegatura este intre vanzator si cumparator (de rudenie, prietenie si/sau asociati).
De ce isi face griji cumparatorul ?
daca a cumparat-o inaintea inceperii inainte de inceperea cercetarilor si urmaririi penale, nu trebuie sa se teama de faptul ca ar putea pierde casa.. vanzarea nu a fost facuta la vremea respectiva cu intentia de ascunde bunuri de creditori... atat cumparatorul cat si vanzatorul au fost de buna credinta
Da casa a cumparto inainte de a fii vinzatorul cercetat,dar cumparatorul are ceva relatii de prietenie cu vinzatorul sii de cind acesta este cercetat ie teama ca nu cmva sa ajunga sa i se confiste casa.
sa nu-si faca griji
Daca actele au fost perfectate, proprietatea intabulata nu are de ce sa isi faca probleme.

Alte discuții în legătură

Chitanta de mina maricica3 maricica3 Am cumparat o casa si teren cu o chitanta de mina in anul 1998.Chitanta este semnata numai de vinzator si fara martori si scrie in ea ca am platit numai o ... (vezi toată discuția)
Vanzare legala? leusan leusan daca un promitent cumparator al unui teren+ casa ,inainte de a perfecta contrac de v/c a a instrainat terenul unui alt tert(l-a vindut) cu chitanta sub ... (vezi toată discuția)
Cadastru stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o probleme ?am cumparat un teren ,am platit avans jumatate din suma si vinzatorul trebuie sa faca extract de ... (vezi toată discuția)