avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriptia extinctiva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriptia extinctiva

Va rog sa imi spuneti in cazul unui contract de vanzare in rate care este termenul de prescriptie si de la ce data in cepe sa curga?
va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:47, 13 Februarie 2010
termenul de precriptie incepe sa curga pentru fiecare rata de la data scadentei acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand incepe sa curga termenul de prescriptie Lucian_bz Lucian_bz Avem un contract de credit care are un articol care spune asa: [quot]Neplata sumelor datorate de catre imprumutat si co-imprumutat timp de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva ana-maria popa ana-maria popa as vrea sa stiu si eu care este termenul de prescriptie la un contract de vanzare cumparare in rate si de la ce data se ia in calcul: de la data semnarii ... (vezi toată discuția)
Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)