avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda circulatie pe numele fiului meu!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda circulatie pe numele fiului meu!

Am fost la Administratie Financiara pentru eliberarea unui certificat fiscal si mi s a spus ca exista o amenda pe numele fiului meu de acum 3 ani de zile (el are 30 de ani si este si plecat din Romania) dar are inca domiciliul la adresa mea si nu mi se poate elibera acest certificat fiscal pana nu achit aceasta amenda. Este posibil sa fac o contestatie la acest abuz? Am dorit scoaterea lui de pe rolul meu, adica de pe adresa mea, este major si are dimiciliul in strainatate, dar nu s a putut. Daca am 10 copii si toti iau amenzi in ritmul asta ce poti face? Solutii va rog...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:26, 14 Februarie 2010
Ati putea plati o amenda pentru fiul d-voastra numai in situatia in care acesta comite o fapta cat este minor. In conditiile date, institutia comite un abuz. Sesizati si presa cu abuzul functionarului care va refuza eliberarea documentului.
Formulati sesizari la primarie si catre presa locala si centrala pentru abuzul functionarilor de la Sectia Financiara.
Aceste persoane pentru a recupera sume mici ,fac orice abuz,iar pe marii datornici ii lasa in pace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi primarie Petru5 Petru5 Buna ziua, doresc sa inchid o societate comerciala la care am avut activitate doar cateva luni, nu am bunuri pe firma si nici datorii, pentru aceasta se cere ... (vezi toată discuția)
Stergere rol persoana decedata Mariana T. Mariana T. Buna ziua Fiul nostru a decedat in 2013. In urma decesului nu s-a facut succesiune, neavand niciun bun, deci nu exista mostenitori in sensul legii, Dar el a ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale Cazan Florin Cazan Florin Daca titularul de rol este poate fi obligat de Primarie sa plateasca o amenda contraventionala data in debit si care este pe numele unui membru de famie? (vezi toată discuția)