avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Admisibilitate,interventie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Admisibilitate,interventie

Intr-un proces de evacuare introdus de catre tatal -reclamant impotriva fiului si nurorii in calitate de parati, ca urmare a neintelegerilor si violentelor verbale exercitate de cei doi asupra reclamatului, mama paratului care este si sotia reclamatului formuleaza o cerere de interventie in favoarea paratului prin care solicita instantei de judecata respingerea actiunii intrucat si ea este proprietara apartamentului si nu este de acord cu evacuarea fiului.
In ce conditii instanta de judecata ar putea respinge cererea de interventie a mamei?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 14:47, 14 Februarie 2010
Numai in conditiile in care mama nu este coproprietara apartamentului precum si in cele prevazute de art. 50 al.2 si art.51 C.pr.civ. (1. ianintea instantei de fond pana la incheierea dezbaterilor; 2. Inintea instantei de apel cu aprobarea partilor; 3. si inaintea instantei de recurs cu aprobarea instantei.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibilitate, interventie magonel magonel Intr-un proces de evacuare introdus de catre tatal -reclamant impotriva fiului si nurorii in calitate de parati, ca urmare a neintelegerilor si violentelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita prezidentiala? annuca annuca -conditiile unei executari silite prezidentiale din apartament anl - -ce presupune un asemenea proces -exista un minor de 11ani care locuieste cu paratul in ... (vezi toată discuția)
Termen introducere ordonanta presedintiala 28lacra 28lacra Buna ziua, Daca s-a introdus o actiune de evacuare, in baza art. 1.034 alin. 2 si art. 1040, se mai poate introduce si o ordonanta presedintiala in interval ... (vezi toată discuția)