avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Admisibilitate, Interventie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Admisibilitate, Interventie

Intr-un proces de evacuare introdus de catre tatal -reclamant impotriva fiului si nurorii in calitate de parati, ca urmare a neintelegerilor si violentelor verbale exercitate de cei doi asupra reclamatului, mama paratului care este si sotia reclamatului formuleaza o cerere de interventie in favoarea paratului prin care solicita instantei de judecata respingerea actiunii intrucat si ea este proprietara apartamentului si nu este de acord cu evacuarea fiului.
In ce conditii instanta de judecata ar putea respinge cererea de interventie a mamei?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 14:40, 14 Februarie 2010
Numai in situatia in care apartamentul nu ar fi bun comun (ceea ce nu este cazul din ceea ce aratati) si in situatia in care nu a fost depusa cu respectarea conditiilor prevazute de art. 50 al.2 si 3 si art.51 C.pr.civ. (1.inaintea primei instante si inaintea de inchiderea dezbaterilor, 2.cu invoirea partilor si inaintea instantei de apel si 3.cu aprobarea instantei si inaintea instantei de recurs).
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibilitate,interventie magonel magonel Intr-un proces de evacuare introdus de catre tatal -reclamant impotriva fiului si nurorii in calitate de parati, ca urmare a neintelegerilor si violentelor ... (vezi toată discuția)
Evacuare mobexport mobexport Buna ziua. Daca nu deranjez, am o intrebare: 1 imobil, 2 coproprietari. Imobilul este inchiriat unei persoane care nu a achitat in ultimul an chiria. ... (vezi toată discuția)
Crr interventie principala direct in rejudecare ? dumitru2000 dumitru2000 - X formuleaza cerere de interventie principala intr-un dosar direct in faza de rejudecare dupa casare. Este admisibila in acest stadiu ? multumesc (vezi toată discuția)