avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am o s.c.- adio somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am o s.c.- adio somaj?

lucrez la o sc. de 5ani.S-au restructurat posturile si vor sa ne dea an somaj.Am dreptul la somaj daca am o S.C.la care sunt asociat unic? domeniul este total diferit de calificarea pe care o am,eu sunt cofetar iar sc mea se ocupa constructiile (de afacere se ocupa sotul dar e bugetar MApN)www.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: marinescu l , utilizator 03:56, 16 Februarie 2010
daca firma e in functiune, da.. adio somaj!!!:((:( daca e suspendata activitatea... bine ati venit in somaj!:D:)
Pot suspenda temporar activitatea???unde aflu mai multe detalii sau cum ? Multumesc mult
registrul comertului ,suspendare temporara se face pe 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt ii si nu am suspendat-o, acum lucrez in austria ca pf ciotlos ciotlos Sunt ii cu activitate in comert(vanzator in piata)si de anul trecut lucrez cu contract de munca in austria unde platesc sanatate si pensii .Am plecat cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Societate in inactivitate ancarapan ancarapan am o societate infiintata in perioada in care eram studenta.vazand ca nu merge,am declarat-o la registrul comertului \"suspendata pe trei ani\",fara sa o ... (vezi toată discuția)