Buna ziua,
In legatura cu mansardarea: stau la ultimul etaj (7) si blocul a fost dat in folosinta fara lift. Acum trei ani o persoana de pe scara s-a angajat ca ne pune liftul in schimbul mansardarii. Liftul s-a pus si e ok, dar mansarda nu a fost finalizata, s-au montat stalpii de sustinere (foarte mari, si dupa cum arata stalpii cred ca e vorba de etaj +mansarda) dar problema cea mai mare este ca ne ploua in toata casa din cauza gaurilor pe care le-au facut, si nu are bani sa termine ceea ce a inceput. Peretii au mucegait, tavanul este distrus si s-au ars becurile din cauza aceasta. S-au distrus apartamente de peste 100.000 de euro, pt ca este in zona 0 a Clujului. Sunt 3 apartamente in aceasta stare si mai rau decat am putut descrie.
In contract scrie ca in termen de 3 luni sa se finalizeze lucrarea si iata ca au trecut 3 ani si nu s-a finalizat.
Ce ne sfatuiti sa facem, la cine trebuie sa apelam?
Multumesc!
Avand in vedere ca sunt prejudiciate interesele mai multor proprietari,se impune sesizarea oficiala presedinte de asociatie
Desfasurati demersurile legale pentru sustinere si probare prejudicii cauzate apartamentelor
Notificati cu termen persoana responsabila ,cu obligatiile care ii revin conform contract mansardare si suplimentar acoperire prejudicii cauzate in urma neexecutarii obligatiilor
In caz de dezinteres sau refuz achitare obligatii,proprietarii prejudiciati,au dreptul sa promoveze actiune in instanta impotriva persoanei care si-a asumat responsabilitatea mansardarii ,care a demarat dar nu a finalizat constructia
Acoperis
dodon3lu
Buna.Spuneti-mi va rog in momentu cand o firma face mansarda la un bloc cu 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent ... (vezi toată discuția)