avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu de merit
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu de merit

Conform carei Legi si cat se acorda salariul de merit ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 11:12, 15 Februarie 2010
Incepand cu anul 2010, salariul de merit nu se mai acorda. Conform OUG 1/2010, la 01.01.2010, prin aplicarea L330/2009, persoanele care beneficiau de salariul de merit din anul 2009 si care mai aveau acest drept si pentru o perioada din 2010 (se acorda pentru un an), vor avea acest drept inclus in salariul de baza pentru acea perioada din 2010 pentru care ar fi beneficiat de el, dupa care salariul va fi recalculat prin diminuarea acetuia corespunzator cuantumului salariului de merit.

Parerea mea este ca e un mare rahat..... dar astea sunt legile din tara asta si ne supunem lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare consilier juridic ab o5czo ab o5czo Buna ziua, Am probleme privind reincadrarea consilierului juridic din ISJ, deoarece contesta decizia de reincadrare. Incerc sa ma lamuresc si de aceea ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de stabilitate in 2010 conf l330/2009 Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua , am cateva nelamuriri cu acordarea/neacordarea acestui spor de stabilitate , pers. contractual din institutiile publice de cultura. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)