avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respingere revizuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respingere revizuire

Buna ziua.

Ce se mai poate face in cazul in care se respinge o cerere de revizuire asupra unei hot. def.? Instanta ma poate obliga sa raman in indiviune fortata asupra unui teren si-a unei case care faptic, nu se pot imparti si eu nu voi putea nici s-o vand nici s-o folosesc, avand in vedere ca, am 2 camere (fara bucatarie, fara grupa sanitar)? Nu se pune problema sa ma-nteleg cu cealalta parte pt. a vinde pt. ca ea nu vrea.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:48, 20 Februarie 2010
Daca mai sunteti in termenul de 6 luni de la data ramanerii defintive si irevocabile a hotararii, formulati cerere CEDO, sens in care trebuie sa contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare hotarare definitiva si irevocabila petronela popescu petronela popescu dupa castigarea minorului in judecatorie si in tribunal l-am pierdut la recurs la curtea de apel craiova dupa o discutie de 5min.am cerut respingerea ... (vezi toată discuția)
Anulare hot. jud. definitiva gabid70 gabid70 Buna ziua. Spuneti-mi va rog cum pot anula o hot. jud. definitiva data de Curtea de Apel - Ploiesti si, cum pot face o sesizare impotriva judecatorului care ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva unei solutii date in camera preliminara? desirelia75 desirelia75 am inteles ca nu mai exista cale de atac dupa o solutie data in camera preliminara.totusi aceasta solutie este total incorecta.adica respinge ca nefondata ... (vezi toată discuția)