avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

concediu pre si postnatal
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:25, 15 Februarie 2010
Cf legii 126 zile din care minim 42 zile dupa nastere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligatorii cele 126 de zile (pre si post natal) sau sunt de ajuns cele 42 zile postnatale? alinadaca alinadaca Buna ziua, Medicul de familie mi-a eliberat certificate medicale pt cele 126 de zile dar contabila mi-a suspendat contractul de munk dupa cele 42 de zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
De cand pot intra in concediu prenatal? manjula manjula din cate am citit in lege, sunt obligata sa-mi las 42 zile din cele 126, dupa nastere. asta inseamna ca, teoretic, pot intra in concediu prenatal cu 84 zile ... (vezi toată discuția)