avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine ma lamureste
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine ma lamureste

acuma 2 ani, parintii mei a vandut un autovehicul, o dacie 1300, tranzactia s-a facut pe o simpla hartie de mana, ca pe vremuri, banii pe masina a fost incasati, dar nu s-a facut transferul de propietate la noul propietar, adica prin notariat, in momentul de fata impozitul la masina il platesc tot parintii mei, intre timp noul propietar fictiv a plecat din localitae, in apropiere, am reusit sa dau de el, i-am spus, hai sa rezolvam odata cu masina, a fost doar o promisiune, ptr. ca nu avenit nici in ziua de astazi sa rezolvam problema, am fost la politie din propia intiativa, si le-am spus care este problema, dar ei mi-a spus ca numai pe cale judecatoresca pot rezova problema, intrebarea este cum pot sa radiez masina ca parintii mei sa nu mai platesca impozitul la masina, si cum pot sa-l lamuresc pe omul respectiv sa rezolvam problema, precizez ca actele de la masina sunt la el
astept raspuns cat mai repede posibil
cu stima dorel
Cel mai recent răspuns: dorel_santi , utilizator 20:19, 8 Noiembrie 2006
nu e asa simplu, ca sa o scoata de la impozit trebuie s-o radieze iar ca s-o radieze, ai vazut...sunt niste conditii.
Serios:-/ Cate autoturisme ai scos de la impozit:D Te rog sa nu-ti mai dai cu parerea unde nu le stiiX-(
tocmai am vrut sa scot de la impozit autoturismul meu vechi si mi-au cerut certificatul de radiere
ai prezentat contractul de vanzare cumparare?:O
e o discutie inutila, deci daca ai autoturism trebuie sa platesti impozit
facem dicutii aiurea...
Art. 248. - Impozitele şi taxele locale sunt după cum urmează:
a) impozitul pe clădiri;
b) impozitul pe teren;
c) taxa asupra mijloacelor de transport;
d) taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor;
e) taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate;
f) impozitul pe spectacole;
g) taxa hotelieră;
h) taxe speciale;
i) alte taxe locale.

Alte discuții în legătură

Transcriere/radiere/inmatriculare autovehicul dislexic dislexic buna seara, am gasit acest post din luna ianuarie fara niciun raspuns. sunt intr-o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac Am vandut un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autovehicul vandut avand in vedere ca mi s-au comunicat mai multe procese verbale de contraventie? Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am avut un autovehicul pe care l-am vândut in 2010 urmând toate procedurile legale: contract de vânzare-cumpărare, radiat de la taxe si ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)