avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cheltuieli/Activitati eligibile ajutor de minimis SSM
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cheltuieli/Activitati eligibile ajutor de minimis SSM

Buna ziua. Imi cer scuze daca pentru unii ar putea parea, ceea ce o sa urmeze, ca intrebari prostesti. Sunt oarecum nou in domeniul "finantarilor nerambursabile", imi place foarte mult si sper sa fac o treaba buna. Totusi as avea cateva intrebari in materie de ajutor de minimis pentru "Bani pentru sanatatea si siguranta angajatilor". As dori sa stiu urmatoarele:

1. In ce masura compartimentarea unui birou - momentat de tip open-space - este eligibila si la ce categorie de cheltuieli ar putea fi inscluse? Ar putea fi achizitionat un serviciu de compartimentare? Este vorba despre deimitarea biroului dedicat echipei de implementarea de restul biroului intreprinderii.

2. In ce masura se poate organiza un team-building sub forma unei sesiuni de instrure ori sub orice alta forma, astfel incat sa fie eligibil in cadrul acestui ajutor?

V-as fi profund recunoscator daca m-ati scoate din nestiinta mea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nosceteipsum , utilizator 15:54, 16 Februarie 2010
Uh. Unde dai si unde crapa. Se cer fonduri pentru dezvoltarea resurselor umane si se raspunde cu un program de achizitie de active. :-).

Hint: exista multe tipuri de ajutor de minimis, nici eu nu le cunosc chiar pe toate. :-)
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
E vorba de "Bani pentru sanatatea si siguranta angajatilor" POSDRU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila pt. salarii Marcel56 Marcel56 Ma poate ajuta cineva la implementarea programulu \"Bani pentru echipa\" prin care se dau jumatare din costurile salariale. Am auzit ca este pentru lucratorii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene=cafenea elena 500 elena 500 as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)