In 15 .12. 2008, am fost pus in somaj , dar la firma la care am lucrat au fost foarte multe nereguli, in primul rand salariul meu nu era cel trecut in cartea de munca si din cauza aceasta iau mai putin bani, nu am semnat statul de plata, protectia muncii(nu se facea), si multe alte documente, semna altcineva in locul meu sediul firmei sc Decoflori fiind la Jibou, jud. Salaj
Dvs ptr ce doriti sa-i dati in judecata?
Daca va referiti la diferenta de salariu atunci aveti la dispozitie 3 ani. Deci, sunteti in termen ptr a actiona in judecata.
Faptul ca nu ati semnat stat de plata va fi o problema "adiacenta" pe care o puteti invoca in apararea dreptului dvs salarial.
In rest....... nu stiu ptr ce sa-i dati in judecata.
Cam greu sa dovediti ca luati un salariu mai mare ... partea care nu era trecuta in carnetul de munca nu aveti cum s-o justificati, intrucat asa banuiesc ca v-ati inteles cu patronul (pe carnet trec atata, iar in mana iti dau atata ca sa nu mai platesc la stat prea mult).
Pentru salariul care se solicita ar trebui sa aveti incheiat un act aditional la c.i.m.
Salariu neplatit
maanu
Buna ziua
Lucrez la un magazin sunt angajat ca vanzator iar patronul de o luna nu nea dat salriul ideea e ca pana acum cand luam salariu completam o chitanta ... (vezi toată discuția)