ce se intampla in situatia in care medic fiind in urma calcularii salariului conform legii-cadru 330/2009 acesta este mai mare decat cuantumul salariului cu tot cu sporuri din decembrie 2009? (fara a lua in calcul zilele fara plata)?
se acorda acest salariu sau cel din decembrie 2009? (OUG 1/2010 art. 6 aliniat 3 )
multumesc anticipat de raspuns
#-o
Au procedat gresit . Nu au respectat prevederile Legii 330/2009 .
Nu inteleg de ce au procedat asa, pentru ca s-au primit instructiuni de la Ministerul Sanatatii . Pe sume compensatorii se trec numai sporurile care nu se mai regasesc in anexele la Legea 330/2009 (spor de dr.in stiinte medicale, spor control financiar preventiv, spor audit ..)si acestea fac parte din salariul de baza .
Metoda de calcul ( pe care am utilizat-o si noi) este cea prezentata mai sus.
Puteti sa contestati dispozitia primita .
Am depus contestatie in timp de 5 zile de la data primirii instiintarii iar azi am fost chemata la o comisie de contestatie dar care nu mi-a dat un raspuns in scris dar mi s-a apus ca nu isi vor modifica pozitia.
este corect ca un spor reglementat prin noua lege sa imi fie redus de bunul plac al managerului?
Care este urmatorul for superior la care ma pot adresa, evident dupa raspunsul in scris al conducerii?
Va multumesc
Sesizati ITM , apoi in termen de 30 de zile de la primirea dispozitiei unitatii contestati in instanta , castigati sigur .
Nu avea voie sa va diminueze sporul , pentru ca in Ordinul MS nr.721/2004 , sporul de radiologie este stabilit in functie de categoria de risc radiologic ( Categoria III= 20%) nu este stipulate spor de pana la ...
Sporuri legale
mariuta2
care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)