avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum schimbam legea privind linistea in bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum schimbam legea privind linistea in bloc?

buna seara,am citit tot despre problemele oamenilor cu anumiti vecini din bloc.Am obs ca sunt un nr destul de mare de oamenii care se plang ca nu au parte de linistea cuvenita.Si eu am probleme cu un vecin care da muzica la maxim,intrebarea mea este si doresc raspunsuri cat mai clare :

CE TREBUIE SA FACEM SA SCHIMBAM LEGEA? CE PUTEM SA FACEM IN ACEST SENS?cui trebuie sa ne adresam?astept raspuns de la oamenii avizati,si poate reusim sa modificam legea,asa cum este ea in AUTRIA SAU SPANIA,unde nu ai voie sa faci zgomot la nici o ora ...
MULTUMESC!
..............pai stai cu dopuri daca pe banii tai esti dispus ca altii sa-si bata joc de tine...mai cititi fratilor reguli de conduita in societate , si mai ales reguli de convetuire in imobil cu locatari...tine de bun simt si de 7 ani de acasa sa stii sa-i respecti pe ceilalti nu de legislatie........da ce sa facem asta e educatia facuta cu televizorul dupa 1989...... vrei sa-ti faci de cap te duci pe tarla dai muzica la maxim si asculti pana nu mai poti.....dar nimeni nu e obligat sa asculte ce vrei tu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de liniste de la bloc intrebareintrebatoare intrebareintrebatoare Tocmai m-am mutat la bloc cu chirie si am aflat de orele de liniste, acestea din bloc sunt de la ora 14:00 - 17:00 si 22:00 - 7:00. Am citit legea 61/1991, dar ... (vezi toată discuția)
Muzica in afara orei de liniste Pavel2017 Pavel2017 Buna As dori sa stiu daca pot asculta muzica in afara orei de liniste fara a fii sanctionat de politisti. Precizez ca am sunat la 112 si mi au spus ca politia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)