avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fara contract si fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fara contract si fara salariu

Buna seara,
Am si eu o intrebare:
M-am angajat la o firma in urma cu o luna, mi s-a spus ca am doua saptamani de proba si ca pt acele doua sapt voi primi o suma de ban. Dupa acea perioada de proba mi-am primit banii si mi-au spus ca raman angajata, mi-au comunicat si salariul, dar de contract nu au spus nimic. Am tot asteptat, am si intrebat si nimic. Am continuat sa ma duc timp de inca doua saptamani si sa imi fac treaba. Dupa ce am terminat proiectul mi-au spus ca nu sunt ceea ce cautau, desi perioada de proba trecuse, si nici nu m-au platit pt cele doua saptamani in plus in care am fost. Ce as putea sa fac sa imi recuperez banii, pt ca eu am muncit pt banii aia?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 20:48, 15 Februarie 2010
Daca ati semnat o condica puteti face dovada faptului ca ati mai lucrat doua saptamani.
Nu mai faceti greseli de acest gen. Dupa trecerea timpului de proba nu mai prestati munca fara contract de munca sau contract de prestari servicii pentruca vedeti care este rezultatul.
Daca nu va primiti banii spuneti-i angajatorului ca veti sesiza Dir.muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului edymanuel2000 edymanuel2000 M-am angajat la o societate comercila si la interviu mi-a zis ca lucrez o saptamana in proba fara sa fiu platit si ca dupaia facem contract ! dupa o saptamana ... (vezi toată discuția)
M-au dat afara fara nici un motiv intemeiat, dupa o per. de o saptamana lucylle lucylle Buna ziua. Pe data de 4 mai m-am angajat la o societate, iar pe datade 8 mai am semnat contractul, cu o perioada de proba de 30 zile, pe o per. nedeterminata. ... (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)