avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente necesare luarii in spatiu- temporar-la ICRAL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente necesare luarii in spatiu- temporar-la ICRAL a unui cetatean strain

As dori sa stiu daca se poate, si ce documente ar fi necesare pt luarea temporara in spatiu a unui cetatean strain, venit in vizita in Romania, in situatia existentei dar si a inexistentei unui contract de inchiriere cu ICRAL ul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 01:28, 16 Februarie 2010
Care este necesitatea luarii in spatiu ,avand in vedere provizoratul sederii in tara?
ICRAL-ul nu mai exista ca si entitate,eventual autoritatea care a preluat competentele acestuia
Da provizoratul sederii pe perioada vizitei, posibilitatea unei eventuale casatorii si dorinta de a solutiona o problema legata de contractul casei. ICRAL a fost preluat de DGAFI, dar exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean strain in romania !! cristina84 cristina84 As dori sa invit in tara un cetatea strain. Pentru tara in care el locuieste, statul roman impune procedura invitatiilor. Am insa o nelamurire.. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cetatean sarb, permis de sedere in romania DusanDule DusanDule Buna seara ! Sunt cetatean sarb si vreau sa obtin permis de sedere in Romania(sunt casatorit cu o cetateanca romanca ) am toate actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei in romania pop sorin pop sorin Buna Ma intereseaza in ce fel se poate obtine sederea in Romania precum si cetatenia definitiva/temporara. Prin casatorie am inteles ca doar dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)