Mi-am dat demisia de la actualul angajator. Am un act aditional la contractul de munca prin care ma angajez sa returnez banii pt niste cursuri (o suma considerabila) in cazul in care plec inainte de trei ani de la finalizarea acestora. Sunt dispusa sa achit aceasta suma, dar nu ne intelegem la valoare pt ca aceasta trebuie stabilita proportional cu timpul pe care nu l-am petrecut in societate. Este vorba de mai multe cursuri, finalizate la date diferite, iar el vrea sa puna scadenta data finala de la ultimul curs, iar mie mi se pare corect ca fiecare curs sa fie cu data la care a fost finalizat el.
Avand in vedere ca s-ar putea sa nu ajungem la un acord privind angajamentul de plata, intrebarea este daca poate sa nu imi elibereze cartea de munca pe acest motiv. Unde ma pot adresa daca refuza sa imi dea cartea de munca?
Onorariile avocatilor nu sunt asa de mari pe cat se spune. Ele se adapteaza in functie de dificultatea dosarului, de experienta avocatului, de riscul cauzei, de persoana clientului, etc. Informatii concrete sunt in mesajul privat transmis. Succes.