avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire pe salariu ca sa se ia impozitul din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire pe salariu ca sa se ia impozitul din activitati independente?

as avea urmatoarea intrebare: o prietena a mea este angajata dar anul trecut a facut si asigurari pentru o societate x de asigurari; la sfirsitul anului i-a venit o instiintare de la finante ca mai are de platit impozit 160 roni,suma pe care nu a avut cum sa o plateasca; ieri insa a venit o persoana de la finante la ea la serviciu ca sa ii puna poprire pe salariu; intrebarea mea e: este legal acest lucru? nu ar trebui sa i se puna poprire pe contul in care isi primeste comisioanele de la societatea asiguratoare?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:16, 16 Februarie 2010
Poprirea poate fi instituita asupra oricaror venituri ale debitorului, in mod simultan sau concomitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerile salariu DanielRotaru DanielRotaru Retinerile din salariu de catre angajator fara baza legala. Stiu textul de lege: (1) Nici o reţinere din salariu nu poate fi operată, în afara cazurilor ... (vezi toată discuția)
Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Oprire salariu stancumihai85 stancumihai85 Va rog sa ma ajutati. Am salariu 1035 si bonusuri din vanzari.De curand mia venit o scrisoare mie si la firma ca mi se va pune oprire pe salariu 1/3 din ... (vezi toată discuția)