avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie - ore suplimentare neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie - ore suplimentare neplatite

Buna ziua,
Imi dau demisia si as vrea sa imi recuperez orele suplimentare pe care angajatorul nu mi le-a platit nicioadata.
In contractul colectiv de munca inregistrat la camera de munca se precizeaza ca angajatorul va plati ore suplimentare (cred ca 75%).
In fiecare luna s-au facut niste fise cu orele lucrate pe lucrari, semnate atat de mine cat si de angajator, din care rezulta printr-un calcul simplu nr de ore suplimentare. Unde ma pot adresa si ce acte mi-ar mai trebui ca sa probez drepturile mele?
Multumesc mult pt orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 13:52, 9 Noiembrie 2006
in instanta daca de buna voie nu vi le-a platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare si sporuri... mihaijanel mihaijanel Buna ziua. Din anul 2003 lucrez intr-un trust de presa... am avut ani buni in care am lucrat in ture de noapte, sapatamni legate, depasiri ale programului ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata, nu am primit aprobarea arsene15 arsene15 Buna ziua, joi am primit vestea ca trebuie sa-mi dau demisia cu acordul partilor. Am acceptat dar am cerut ca data de incepare sa fie in jur de 8 aprilie ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz si drepturi incalcate de angajator LaurSim LaurSim Buna ziua, Sunt angajat de 2 ani la compania la care lucrez si vreau sa va spun ca in tot acest timp am mai lucrat si suplimentar. In momentul de fata vreau ... (vezi toată discuția)