avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... CAEN pentru ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

CAEN pentru ONG?

Am infiintat de curand o asociatie(persoane nevazatoare), in cadrul careia avem o sectie de productie(cutii de carton).
Acum la depunerea declaratiilor aferente contributiilor salariale, pe luna ianuarie, am nevoie de cod CAEN.
De unde/cum, se obtine codul CAEN pentru ONG-uri (asociatii).

Multumesc anticipat pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Cel mai recent răspuns: amex , utilizator 17:40, 17 Februarie 2010
Mergeti la Codul CAEN si cautati codul pentru activitatea dvs principala care este prevazuta in statutul asociatiei ..
Bun, eu stiu care este CAEN-ul potrivit activitatii asociatiei. DAR! daca nu este stipulat in nici un act(statut, etc.) nu vom avea probleme la un eventual control?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce institutie elibereaza un document din care sa reiasa codul caen al unui ong iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua , As avea nevoie de o informatie referitoare la CODUL CAEN. ONG-ul are un statut iar in statut sunt prevazute activitatile care sunt ... (vezi toată discuția)
Ong-club de dans sportiv S_D S_D Buna ziua. As dori sa ma lamuriti intr-o privinta. Activitatea pe care o descriu mai jos este non-profit sau se incadreaza obligatoriu la activitate ... (vezi toată discuția)
Asociatiile si fundatiile pot avea cod caen ? rviorel23 rviorel23 Asociatiile si fundatiile pot avea Cod CAEN ? Intreb pentru ca, codul CAEN nu se trece in hotararea judecatoreasca de infiintare a Asociatiei sau in alte acte ... (vezi toată discuția)