avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor 14 ani

Fostul sot m-a dat in judecata pentru a obtine custodia minorului.In cazul in care si-ar retrage solicitarea din instanta ,exista posibilitatea cedarii custodiei de catre mine printr-o metoda mai simpla si care sa nu fie de durata?Care sunt procedurile cele mai simple si cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:52, 16 Februarie 2010
Minorul v-a fost incredintat printr-o hotarare judecatoreasca, tot printr-o hotarare judecatoreasca va fi reincredintat.Mergeti in fata instantei si spuneti ca sunteti de acord.Instanta se va pronunta mai repede.
Trebuie sa va adresati unui avocat.
Se poate rezolva fara probleme daca aveti avocat si dvs.
Fara hotararea judecatoreasca nu se poate face reincredintarea minorului.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa obtin custodia varului meu maliika maliika Care este cea mai buna cale de a initia procesul de cedare a custodiei? Parintii sunt alcoolici si extrem de violenti. (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului in romania beti66 beti66 Buna ziua Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii. Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)