am auzit cum ca se vor face mari investitii in regiunile de dezvoltare de-a lungul timpului :) si as dori sa stiu daca acei bani vor veni pe regiuni sau se vor administra de catre cineva anume sau se vor imprti pe regiuni si ei vor administra acele sume
Probleme economice si sociale complexe, care necesitã solutii urgente, se întalnesc în toate regiunile.
Regiunile au apărut din necesitatea de a se asigura o reducere a disparităţilor sociale, economice, având o mai mare autonomie instituţională, organizatorică şi funcţională...google;)
Salve, sicenr sa fiu nu stiu cum sa te ajut! Nu reusesc sa inteleg bine ce te intereseaza, pot doar sa spun ca romania nu are in MOMENTUL DE FATA o STRATEGIE NATIONALA in casre sa INGLOBEZE comunitatile LOCALE si DECENTRATE AMINISTRATIV si nu se stie nimica, ceia ce e grav e ca timpul trece si nu se REUSESTE sa se prezinte un PAL NATIONAL fara de care nu se paote face nimica, nu exsista nici o BAZA, pana la momentul actual. Dar avem increwdere, Romania nea obissnuit sa ne SURPRINDA dar cred ca de acuma drumule cam greoi. Ciao si ramanem in asteptate.