avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Verificare cod tva (vies)
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Verificare cod tva (vies)

1.Pentru a verifica un cod tva al unui client din UE, utilizez link-ul de pe mfinante.ro : [ link extern ] :
[ link extern ] ?
2.Care este diferenta dintre cele doua? Mi se pare mai simplu sa utilizez primul link..Cand sunt obligata sa solicit verificarea conform celui de-al doilea link (sa trimit fisierul pdf) si care sunt avantajele si dezavantajele?
3. Dovada mea care este? Obtin un raspuns si listez acest raspuns?
Cel mai recent răspuns: Claudiu-Bogdan Stan , Evaluator 14:39, 4 Noiembrie 2014
Verificarea automată a numerelor de TVA
[ link extern ] /
Template de validare automata direct in Excel si exportul rezultatului in PDF

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Am emis o factură pentru prestări servicii alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua, Am emis o factură pentru prestări servicii fără T.V.A pentru un client din UE care la data emiterii facturii nu era înregistrat în ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)