avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna seara!am si eu nevoie de un sfat dk ma puteti ajuta:un elev exmatriculat dintr-o scoala postliceala are dreptul la somaj?este absolvent de liceu promotia 2008 iar exmatricularea s-a facut in ianuarie 2010.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:44, 17 Februarie 2010
Nu are dreptul, putea solicita in termen de 60 de zile de la data absolvirii acest lucru
MULTUMESC PENTRU RASPUNS,DAR SUNT UN PIC NELAMURITA SI V-AS RUGA SA MA AJUTATI .
IMEDIAT DUPA TERMINAREA LICEULUI, A FOST ADMIS IN SCOALA POSTLICEALA ,DIN CARE A FOST EXMATRICULAT IN IANUARIE 2010. DECI NU AVEA DREPTUL SA SOLICITE SOMAJ IN TERMENUL DE 60 ZILE DE LA ABSOLVIREA LICEULUI.
SA INTELEG CA SE IAU IN CALCUL 60 ZILE DE LA ABSOLVIREA LICEULUI SI NU ARE IMPORTANTA CA A URMAT O ALTA FORMA DE INVATAMANT IN ACEST TIMP?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
flory09, utilizator
1. Nu mai poate primi indemnizatie de somaj dupa atata timp de la absolvire.
2. Conditia legala este sa se inscrie la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire iar dupa aceste 60 de zile va primi indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac sau certificat de absolvire? nuta_statache nuta_statache Buna ziua! Sint absolvent de liceu, promotia 2010. Pt intocmirea dosarului de somaj ce act de studii trebuie: diploma de bac sau certificatul de absolvire ... (vezi toată discuția)