avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar frauda

Buna ziua
Sunt cercetata de politia de investigare a fraudelor pentru o lipsa in gestiune.Lipsa in gestiune s-a produs ca urmare a neatentiei mele. am recunoscut aceasta lipsa in gestiune, am convenit ca o sa le dau banii .
Lipsa este de 1200lei. mi-au oprit salariul in val de 600 lei si a ramas ca restul sa il dau pana pe 31. Nu am avut banii pana la aceasta data, in ianuarie le-am mai dat 300 lei si a ramas sa le dau restul de 300 lei cand mai fac rost.
Mentionez ca am fost pusa sa-mi dau demisia, am un copil in intretinere si momentam nu am serviciu.
Ce poate sa mi se intample in aceasta situatie. O sa imi faca dosar penal?
trebuie sa ma prezint la politie insotita de avocat?
Va rog ajutati-ma.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mona15 , utilizator 10:09, 17 Februarie 2010
1. Daca s-a ajuns la politie pentru un prejudiciu atat de mic, chiar daca l-ati recunoscut, iar fara intentie ati savarsit fapta pentru care sunteti cercetata, trebuie neaparat sa va puneti un avocat sa va apere.
2. Depinde de proble de la dosar, de decizia procurorului si nu in ultimul rand de instanta de judecata, daca veti primi NUP, daca veti fi trimisa in judecata, daca veti fi condamnata sau nu.
multumesc pentru raspuns.
dar daca pana la infatisarea la politie achit si restul de bani, se poate continua dosarul?
mai mentionez ca firma nu mi-a eliberat pana in prezent cartea de munca, au zis ca mi-o dau atunci cand achit toata datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa in gestiune... cum se stabileste vina? ancaantoce ancaantoce Buna ziua! M-am angajat pe 9 iulie 2012, la un magazin alimentar pe postul de vanzator-gestionar. Celelalte colege nu stiu sigur daca sunt trecute ca si ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala legea 241/2005 ana.maria ana.maria Am primit o citatie de la investigare a fraudelor... pentru neplata unor impozite cu retinere la sursa (valoare 2000 -3000 eur aprox) art 6 din legea 241/2005 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-frauda joint_teller joint_teller Buna ziua, Motivul pentru care va cer un sfat este ca sunt \"invinovatit\" intr-un posibil dosar penal(nu stiu dc s-a deschis inca aceste dosar, dar pe ... (vezi toată discuția)