avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor inmormantare

Nepotul meu in varsta de 25 ani adecedat pe 09-02-2010.parintii beneficiaza de aj.de inmormantare si de unde in situatia in care nepotul meu la varsta de 9 luni a contractat meningita ,urmarile fiind pareza -partea stanga surdo-mut complicatii neurologice.la 7 ani a fost internat la caminul de recuperare de la gradinari si mutat ulterior la bolintin vale.vineri pe 05-02 2010 parintii au fost anuntati ca baiatul se simtea rau.au fost la spital dar nu li s-a dat prea multe sanse.nepotul a decedat acasa de inmormantare ocupandu-se parintii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:58, 17 Februarie 2010
Ajutorul de inmormantare este asigurat de serviciul din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza ContSters202974 ContSters202974 Buna ziua,am si eu nevoie de un sfat legat de un contract de vanzare cu clauza de intretinere. In anul 2000 am facut un contract de vanzare cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar, incidente in scoala adinagea adinagea Buna ziua, Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Am un nepotel de 12 ani care a luat apararea unei colege de scoala, incercand sa faca singur ... (vezi toată discuția)
Buna .. nu stiu e o poveste complicata..mi-a murit bunica acum ... Alexandra Yasemina Alexandra Yasemina Buna .. Nu stiu e o poveste complicata..mi-a murit bunica acum 4 ani de ziua..iar eu am crescut sub ochii buniciilor,..dupa m am imbolnavit si a trebuit sa ... (vezi toată discuția)