avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna ziua !
-am un SRL infiintat in 2005 , asociat unic, si care a functionat numai 6 luni . Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru a radia firma si a incheia cu totul adm fin, reg com ...

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:28, 17 Februarie 2010
in cazul in care se doreste radierea unei firma cu asociat unic se depune un set de documente la registrul comertului . se parcurg doua etape :
1. dizolvarea societatii
2. radierea SC .
cererea de radiere se depune dupa trecerea termenului de 30 de zile de la data publicarii actului modificator in MO .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)
Radiere din registrul comertului dietmarkrutsch dietmarkrutsch Un SRL cu asociat unic se poate radia din Reg Com la hotararea asociatului? Speta concreta este ca pe parcursul activitatii firmei asociatul a tot creditat ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un srl suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? adela05 adela05 Buna ziua, Ce se intampla cu un SRL suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? Daca nu se reia activitatea, ONRC solicita dizolvarea societatii? (vezi toată discuția)