avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

daca am 2 carti de munca ,una neridicata de la un angajator care adat faliment ,iar cealalta este la scanat,pot sa fac rost de datele (implicit de vechimea)pe care le aveam trecute in prima carte de munca?;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 17 Februarie 2010
Nu aveti voie sa aveti doua carti de munca.
Cum ati reusit sa aveti 2 carti de munca?
Nu v-a pus nimeni sa dati o delcaratie ca aveti/sau nu carnet de munca???

Trebuie sa declaarti nula una din carti si sa luati de al angajatorul care v-a facut a 2-a carte o adeverinta de vechime vizata de ITM.
Unul din cele doua carnete de munca trebuie anulat de catre Directia de Munca, iar vechimea trecuta in el va fi trecuta in celalalt carnet de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime sau carte de munca? c_mirela c_mirela Buna ziua, La ultima firma am lucrat doar 2 luni dupa care mi s-a desfacut contractul de munca prin art.56 lit.j (adica beneficiar de somaj). Toata problema a ... (vezi toată discuția)
De unde fac rost de cartea de munca no_one no_one De curand am fost concediat pe motive ce nu tin de persoana angajatului si vreau sa va intreb de unde pot lua cartea de munca; Situatia este urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)