avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Sunt nascut in aprilie 1953, barbat, lucrez din august 1971, (mai putin perioada cat am fost incorporat) . Pana in ianuarie 2001 am avut grupa a II- de munca, apoi grupa III-a Va rog sa-mi spune-ti cand m-as putea pensiona?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:06, 17 Februarie 2010
1. Am mers pe o vechime (stagiu de cotizare) de 38 de ani, din care 29 in gr.a II-a si conditii deosebite.
2. In aceste conditii puteti beneficia de pensie pentru limita de varsta, cu reducerea varstei standard de pensionare, pentru activitate dasfasurata in conditii deosebite de munca, incepand cu octombrie 2011, respectiv la implinirea varstei de 58 ani si 6 luni.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare MUNTEAN ALEXANDRU MUNTEAN ALEXANDRU [quot]buna ziua.Ma numesc Muntean Alexandru si lucrez ca vopsitor industrial de 39 de ani si jumatate (pana in 2001 am avut grupa II de munca)..lucrez si acum ... (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ies la pensie? dinca_marian_eugen dinca_marian_eugen buna ziua. sunt nascut pe 8 ianuarie 1954 si lucrez din anul 1975 fiind incadrat la grupa a2 a de munca,asta pana la 1 aprilie 2001,de la aceasta data am ... (vezi toată discuția)