avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

sotul a inaintat div.in citatie mi se cere ca sa depun intampinare inainte cu 5 zile de termenul stabilit. ..este obligatorie aceasta prezenta va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:57, 22 Februarie 2010
buna ziua
intimpinarea este defapt punctul de vedere al dvs fata de cererea de div asa ca ....
depinde ce doriti
Daca doriti va puteti prezenta,daca nu nu.Daca sotul dvs isi va motiva Divortul si va demonstra ca aceasta casnicie nu poate continua,atunci divortul se va pronunta si in lipsa dvs.
In genere , intampinarea are caracter obligatoriu.In procesele de divort , insa , aceasta cerere incidentala e una facultativa.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare aliona_1971 aliona_1971 nu, ideea este ca nu vreau sa ma prezint la divort, dar tb. sa fac intampinarea fiindca nu sunt de acord cu motivele divortului( mentionez ca sotul este ... (vezi toată discuția)
Despre divort nico_dmx nico_dmx buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)
Intampinare la divort florentina_radeanu florentina_radeanu De curand am primit citatia in procesul de divort, in care este mentionat faptul ca, in termen de 5 zile trebuie sa depun la Tribunal o INTAMPINARE. Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)