Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele :
Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin registratura doua zile mai tarziu de la ultima sedinta de fond ?
Explicatie. Sedinta a avut termen 16.02.2010 si s-a tinut.
In sedinta am depus si alte documente, inclusiv Concluzii scrise ( la pachet ) atunci cand mi-au fost cerute. Nu mi s-a permis sa le citesc in sedinta.
Apreciez ca acestea nu au fost in Dosar cand s-a luat Hotararea, nu s-au citit, ... pentru ca altfel nu-mi explic motivatia.
De aceea am revenit si le-am depus prin registratura in 18.02.2010.
(urmeaza a le depune maine).
Se mai poate schimba Hotararea stabilita in Dispozitivul de sedinta afisata pe site in data de 17.02.2010.
Daca nu, aceste documente sunt luate in considerare pentru recurs ?
Cu multe multumiri,
Ing. Gagea Nicolae
nicugagea@yahoo.com
Cel mai practic ar fi sa depuneti concluziile alea mai devreme. Dupa o zi intreaga de sedinta, nu prea mai ai forta sa citesti "pagini" de concluzii scrise.
@garirolf, daca vreti sa depuneti concluziile acelea doar asa ...ca sa va aflati in treaba, atunci le puteti depune si maine. (22)
Daca vreti sa le depuneti si cu vreun folos, atunci lasati-i si instantei timp sa le citeasca, altminteri or sa fie niste hartoage in plus prin dosar (daca 'or mai ajunge la vreme!).
Judecatorul e si el tot om, n-are vreo metoda martiana de citit si ingurgitat texte.
Am intrebat tocmai pentru ca nu cunosc procedura si ceea ce mi s-a comunicat in sedinta a fost ca pana pe 22(s-a precizat si durata de 7 zile) pot depune concluziile, ulterior am aflat de la arhiva ca e termen pe 22 pentru dosar, ceea ce a fost o surpriza, iar asta am aflat luni, cand am aflat ca nici nu mai pot consulta dosarul desi imi mai trebuiau niste detalii pentru intocmirea concluziilor. Destul de dificila situatia...
Amanare pronuntare
adi_2010
Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond.
Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)