avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce se intampla cu contractul in cazul preluarii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce se intampla cu contractul in cazul preluarii furnizorului de alta societate?

Am fost abonat la un furnizor cu contract din luna octombrie 2009, dupa care in ianuarie 2010 furnizorul a fost preluat de altă societate si acum sunt obligat sa inchei alt contract cu acestia din urma, bineinteles la alte tarife cam de 5 ori mai mari. E legal?
Mentionez ca e vorba de o conexiune la internet.

:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti nejustificat cu majuscule si sa nu identificati persoane fizice sau juridice in mesaje. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:23, 20 Februarie 2010
Nu va pot obliga sa incheiati un contract.Dar trebuie sa-l reziliati pe celalalt.
In contract sunt clauze in privinta fuziunii sau absorbtiei?
Ati rezolvat ceva cu contractul? Ce v-au mai impus in plus fata de contractul initial?
Atentie contractul al doilea,chiar daca, contine datele dvs de identificare preluate de pe primul contract,nu contine semnatura dvs ,aspect esential care probeaza caracterul inscrisului
Pentru solutioare sesizati oficial OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mari probleme cu furnizorul de servicii tv ana123 ana123 Bună seara, Pe scurt am să relatez problema mea. M-am abonat la firma A pentru NET, cablu TV şi telefon. Intre timp firma Astral a fost preluată de ... (vezi toată discuția)
Upc – prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele cu UPC-ul. Am avut contract cu UPC din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Doresc sa actionez in instanta furnizorul de internet karbit karbit Nu stiu in ce domeniu trebuie sa fie avocatul si nici nu am inca unul, locuiesc in Timis, va rog, daca cineva poate sa ma indrume, multumesc ! (vezi toată discuția)