Avem dosarul depus la banca pt Prima Casa din 2 febr 2010, casa am gasit-o din ianuarie dar vanzatorii nu aveau cadastru si intabularea, le-au facut la urgenta. Cat timp a durat aceste acte, noi am tot discutat cu cei de la banca despre actele pe care tb sa le depunem la dosar( am avut creditul preaprobat din nov 2009), am purtat o serie de discutii cu acestia legat de doc, vroiam sa fim siguri ca in momentul in care finalizam precontractul sa mergem cu toate actele, sa nu ne mai intoarca. Precontract facut pe o luna pt ca notarul a zis ca nu e prob, intr-o luna totul se rezolva. In 15 feb am mers personal si am mutat dosarul de la agentie la centrala ( dupa 2 sapt de stat dosarul in banca...), ieri ne-au sunat ca a plecat dosarul la fond, astazi ne-au cerut si certificatul fiscal in baza caruia s-a facut intabularea, dosarul nici macar nu a plecat de la ei deoarece am sunat si la fond sa verificam.Pt ce trebuie acest certificat la dosar? Acest act e neaparat necesar? Noi in momentul asta suntem cam disperati deoarece am dat avansul de 3000 euro pe care riscam sa il pierdem, nu putem face un act aditional, deoarece vz ne-a zis clar ca daca nu rezolvam pana pe 2.03 pierdem banii.
Multumesc.