avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare contract leasing de catre firma nou infiintata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare contract leasing de catre firma nou infiintata

Pot transfera contractul de leasing [editat] pentru care mai am de achitat 10 rate, taxa reziduala fiind achitata, de pe o firma S.R.L., pe o firma nou infiintata cu aceeasi asociati?
Ce conditii trebuie sa indeplineasca noua firma si ce acte sunt necesare?
Dar se poate prelua contractul de pe firma( persoana juridica), pe persoana fizica
( asociatii firmei-sot si sotie)?
Ce acte sunt necesare?
Nu avem rate restante.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 20:41, 17 Februarie 2010
Daca societatea de leasing este de acord cu cesionarea contractului, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Executare leasing Ersin Dervis Ersin Dervis Am si eu o intrebare: Am cumparat un autovehicol in leasing de la o societate de leasing .Contractul l-am facut pe persoana juridica, la un moment dat obiectul ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto persoana fizica dupa terminarea leasingului ddaniell ddaniell Buna ziua, As dori sa aflu in ce masura angajatul unei firme poate deveni proprietarul unui autorurism pentru care a fost achitat leasingul. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)