avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... lntreprindere familiala - ce se intampla daca nu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

lntreprindere familiala - ce se intampla daca nu platesc CAS 2006-2009?

Ce se intampla daca ca reprezentant al IF nu platesc CAS-ul pe anii2006-2009 {sanatatea}mentionez ca am desfasurat activitate in perioada mentionata.Sunt obligat sa platesc restanta?In asociatie este trecuta si sotia ,se poate face ceva ca sa nu mai platesc sanatatea ptr amandoi,sau singura solutie este sa transform IF-ul in PFA? Si atunci o sa platesc doar ptr mine?Multumesc anticipat #-o
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 23:25, 17 Februarie 2010
Nu puteti scapa de plata CAS-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas pentru pfa in 2014 pentru anii 2007, 2008, 2009 _bogdan _bogdan Buna ziua, sotia mea a deschis in 2007 un PFA de traducator autorizat, pentru ca am avut niste oferte de traduceri in anul respectiv. In anii 2008 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Somatie de la casa judeteana de pensii antispam antispam Buna ziua. Sotia mea se confrunta cu urmatoarea problema: in anul 2007 a avut deschis un PFA cu care a desfasurat o activitate comerciala (reprezentant ... (vezi toată discuția)
Pfa-urile trebuie sa dispara din romania din cauza contributiei de asigurari de sanatate pe legea 95 din 2006 ? lazarescu_irinel lazarescu_irinel Buna ziua ! Acum un an am deschis un PFA cu un punct de lucru intr-o piata. Dupa 2 luni am inchis acel punct de lucru pentru ca nu am mai putut plati chiria. ... (vezi toată discuția)