avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale medic veterinar - angajare la SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

medic veterinar - angajare la SC

Buna Ziua !
Am si eu o intrebare: cum putem incheia un contract de colaborare cu un medic veterinar? Contract de colaborare sau conventie civila de prestari servicii?
As dori si eu un model de un astfel de contract!
Va doresc Urgent!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius1974marin , utilizator 16:46, 12 Aprilie 2022
Ma puteți ajuta cu un contract de prestări servicii cu un medic veterinar . Avem o mică ferma de gaini ouatoare cu o capacitate de 1000 buc . Ne este necesar pentru autorizare Dsv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii irinarauta irinarauta Buna ziua tuturor, Dragii mei va rog sa-mi recomandati ce pot face pentru a incheia un contract cu un grup de persoane cu care am relatii de colaborare, in ... (vezi toată discuția)
Colaborare la distanta traduceri romglish romglish Ma aflu in situatia in care sunt cetatean britanic, si cetatean roman. Sunt in romania dar ma intorc curand in UK pe termen lung. Doresc sa colaborez prin ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Va solicit daca se poate sfatul in urmatoarea situatie. In calitate de angajator pot incheia un contract de colaborare cu o persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)