O institutie bancara din Bucuresti,a trimis catre subsemnatul un act aditional care trebuia semnat ,la un ctr. de credit (,care reducea rata cu 170 lei )prin Posta Romana.
Recomandata a fost trimisa de 5 ori in intervalul 22 nov 2009 -20.12.2009,scrisoare care nu a ajuns nici pana in ziua de azi.Sunt in posesia borderoului care demonstreaza ca recomandata a fost ridicata de catre salariati Postei.
Am depus o reclamatie la Posta in data de 15.01.2010 ,inregistrata in 18.01.2010 la care nu am primit nici un raspuns pana in prezent.Din calculele mele reiese ca au depasit tremenul legal .
Am sa ma adresez in continuare CJPC ,insa doresc sa stiu daca pot obtine despagubiri de la Posta Romana .Nu este o suma mare dar ma deranjeaza indolenta lor,fiindca o angajata a lor mi-a spus simplu -s-a ratacit!!
Daca primeam la timp actul aditional ,urma ca incepand cu luna ianuarie rata la contractul meu de credit sa se reduca cu 170 lei,neprimind aceasta scrisoare am platit si in ianuarie si in februarie cu 340 lei in plus.
Pot obtine acesti 340 lei de la Posta ? Am documente care sa ateste si rata veche si rata noua care urma sa o am dupa semnarea actului aditional.
Unde trebuie sa ma adresez?
De obicei astfel de motive se invoca de clientii rau-platnici pentru a se sustrage de la niste obligatii catre banci.
Dureaza destul sa se demonstreze daca este sau nu cazul de asa ceva.
Nu sunt un rau platnic.Daca ati observat am spus mai sus ca am platit in ianuarie si februarie cu 340 mai mult.
Dar am si eu o intrebare :vi se pare normal ca o scrisoare recomandata sa nu ajunga la d-voastra?
Vi se pare normal sa nu vi se raspunda la o petitie?
Poate este normal ,doar traim in tara tuturor posibilatilor.....Romania .
Cred ca nu a-ti inteles exact care este problema mea.Oricum va multumesc pt. mesaj.
Se pot acorda despagubiri,numai in situatii speciale ,rarisime,cand se probeaza ca respectiva corespondenta era purtatoare de valori.
Intrebarile dvs sunt intemeiate si pertinente,dar cui foloseste?
Mergeti la O.P. de care apartineti si spuneti-va sa va lamureasca cu privire la problema inregistrata in data de 18.01.2010. Nu plecati de acolo pana nu va lamuresc. Cereti sa vorbiti cu conducerea daca tanti de la ghiseu va zice sa reveniti.
Pot fi sanctionat ?
papic
Lucrez de noapte din septembrie 2008, in decembrie 2009 am cerut sa mi se plateasca sporul de noapte, in CIM este trecut program normal de 8 ore pe zi,dupa ... (vezi toată discuția)