avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECLATATIE SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECLATATIE SOMAJ

Buna ziua!Am intampinat si eu o problema in legatura cu declaratia de somaj.Am un angajat care in luna ianuarie are 1 zi lucrata si 19 zile CM,din care 5 zile sunt suportate de societate si 14 zile sunt suportate din FNUASS.Nelamurirea mea este ce trec la nr.ore lucrate in luna,nr.ore suspendate in luna si care baza de calcul o iau in considerare.Programul meu de salarii imi calculeaza la baza somaj 0.5%,1 zi lucrata+5 zile CM suportate de societate.
As vrea sa stiu care sunt orele suspendate si in ce conditii se suspenda,referitor la CM.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:09, 18 Februarie 2010
Zilele de suspendare in cazul CM sunt exact zilele de CM.
NU conteaza ca 5 zile sunt platite de angajator si restul de FNUAS.
orele suspendate sunt cele din CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata somaj pentru o persoana aflata in concediu medical. inregistrare in d112 ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Un salariat se afla in CM din 21 nov 2011, pentru ianuarie nu i se mai retine 0.5% somaj? Pentru ca nu are ore efectiv lucrate in luna, in D112 ... (vezi toată discuția)
Decl 112 suciugeorgeta suciugeorgeta Am si eu o problema cu decl.112. Am 3 concedii medicale pentru un salariat in iulie toata luna,suportate de societate in suma de 374 si de fnuass 449. in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical - pentru prima oara DLaura DLaura Buna, sunt cu legile pe masa si la fel cu concediile si vreau parerea voastra pentru ca e prima oara cand calculez un concediu medical angajatul are un ... (vezi toată discuția)