avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj dupa somaj tehnic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj dupa somaj tehnic

Mai am dreptul la somaj(clasic) dupa perioada de somaj tehnic?
Exemplu: angajatul y la firma x - Firma urmeaza sa faca demersurile pentru cele 3 luni de somaj tehnic doar ca sa mai prelungeasca agonia . Dupa perioada de somaj tehnic urmeaza ca angajatului y sa-i fie inicheait CIM.
Mai poate beneficia angajutul y de somaj (clasic)?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:15, 18 Februarie 2010
Mai beneficiaza dar l-as sfatui sa intre direct in somaj "clasic" si sa gaseasca repede un loc de munca pentru ca in cele trei luni ii va fi diminuat punctul de pensie deoarece la calcul se va lua salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc ajutor somaj daca lucrez part-time 2ore pe zi? elena_2013 elena_2013 buna seara, sunt in urmatoarea situatie, sunt salariata pe perioada nedeterminata la firma x, si part-time 2ore/zi, pe perioada determinata 3 luni, cu sal ... (vezi toată discuția)
Nelamurire acordare indemnizatie crestere copil Edith_T Edith_T Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere copil, mi-ar fi de mare ajutor un sfat. Urmeaza sa nasc pe 5.08.2021, in prezent ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie copil flore_inger flore_inger Buna...a-si dori si eu sa va intreb cum se procedeaza in cazul meu...in 10 oct0mbrie 2013 m-am angajat dupa care am aflat ca sunt insarcinata....am nascut in 5 ... (vezi toată discuția)