avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de urbanism

Am depus actele necesare pentru eliberarea unui certificat de urbanism la un teren aflat in posesia mea la primaria sectorului 5,in septembrie 2009 si nici pana azi nu am primit un raspuns...eu stiam ca legea este sa primesti un raspun in maxim o luna...cum pot face sa obtin acel certificat pentru ca am nevoie urgenta de el..multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:46, 18 Februarie 2010
Reveniti cu adresa la serviciul in cauza in care solicitati urgentarea eliberarii documentului
Multumesc pt raspuns,dar ma duc in fiecare zi la registratura sect 5 si ma tot amana...
Audienta si mai depuneti inca o adresa cu nr de inregistrare prin care spuneti ca ati fost de atatea ori, ca ati depus cerere in septemb 2009, etc... Nu de alta dar vorba zboara... si mai bine sa aveti scris, in caz de ceva.
Sesizati Directorul serviciului despre decaderea termenului legal prevazut care legal ,atrage aplicare de sanctiune persoanei vinovate de necomunicare solutie dispusa, mai ales ca este serviciu platit in avans de dvs
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism legea tacita madalinfla madalinfla Buna ziua.Am si eu o problema si va rog daca imi puteti da un raspuns in legatura cu un certificat de urbanism, daca se incadreaza legii tacite 27/2003 ... (vezi toată discuția)
Plangere contra unui functionar din cauza caruia s-au pierdut drepturi vertrad2 vertrad2 Buna seara! Vreau sa fac o plangere impotriva unui functionar de la primarie. Ce trebuie sa fac mai exact, e vreo procedura anume sau depun pur si simplu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)