Anul trecut am infiintat un sc cu domeniu de activ " productie produse panificatie-paine" am inchiriant hala, am depus dosare de aprobari la dsv, sanepid, mediu, au venit am facut procese verbale mi-au recomndat ce imbunatatiri sa fac si nu mi-au dat avizul de incepere a productiei pana nu fac imbunatatirile, intre timp pt ca utilajele de panificatie erau achizitionate sh am inceput sa facem probe tehnologige pt a le regla iar produsul finit a fost aruncat, pentru ca nu puteam face lucrul acesta ziua din lipsa de personal o faceam noaptea cateva ore( max 4) cu oameni platiti pe noapte( acestia aveau servici ziua), intr-o nopate ma trezesc cu serv de invest a fraudelor care incepe un control cheama si criminalistica sa faca fotografii, sunt chemat a doua zii la ei vine si dsv care imi da o amenda de 750 ron pt ca am facut probe fara azvizul lor.
Serv de invest a fraudelor incepe o ancheta ma pun sa aduc acte de pe materia prima le aduc actele firmei le aduc, ca sa concluzioneze intr-un final ca ma acuza de evaziune fiscala si frauda.
Acum intreb evaziunea fiscala si frauda nu trebuie demonstrata cu probe, trebuiau sa vada daca vand aceste produse, mai ales ca m-au supravegheat si au vazut ca nu am vandut marfa.
Pot fii acuzat de asa ceva, poate decide judecatorul condamnarea mea, mentionez ca nici macar o declaratie nu m-au pus sa dau.
Va multumesc.
Rulota comerciala
alenico28
Buna ziua! Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns pe internet. Mi-am facut un pfa pentru produse de patiserie, cofetarie, panificatie. Spatiul de ... (vezi toată discuția)