avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se demonstreaza evaziunea fiscala sau frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se demonstreaza evaziunea fiscala sau frauda

Buna ziua,

Anul trecut am infiintat un sc cu domeniu de activ " productie produse panificatie-paine" am inchiriant hala, am depus dosare de aprobari la dsv, sanepid, mediu, au venit am facut procese verbale mi-au recomndat ce imbunatatiri sa fac si nu mi-au dat avizul de incepere a productiei pana nu fac imbunatatirile, intre timp pt ca utilajele de panificatie erau achizitionate sh am inceput sa facem probe tehnologige pt a le regla iar produsul finit a fost aruncat, pentru ca nu puteam face lucrul acesta ziua din lipsa de personal o faceam noaptea cateva ore( max 4) cu oameni platiti pe noapte( acestia aveau servici ziua), intr-o nopate ma trezesc cu serv de invest a fraudelor care incepe un control cheama si criminalistica sa faca fotografii, sunt chemat a doua zii la ei vine si dsv care imi da o amenda de 750 ron pt ca am facut probe fara azvizul lor.
Serv de invest a fraudelor incepe o ancheta ma pun sa aduc acte de pe materia prima le aduc actele firmei le aduc, ca sa concluzioneze intr-un final ca ma acuza de evaziune fiscala si frauda.
Acum intreb evaziunea fiscala si frauda nu trebuie demonstrata cu probe, trebuiau sa vada daca vand aceste produse, mai ales ca m-au supravegheat si au vazut ca nu am vandut marfa.
Pot fii acuzat de asa ceva, poate decide judecatorul condamnarea mea, mentionez ca nici macar o declaratie nu m-au pus sa dau.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosminghe , utilizator 15:23, 18 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe ridicate de s.i.f. fara mandat ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Am un srl care acum este in faliment pe rolul instantei, am avut un spatiu inchiriat, am incercat sa producem paine si produse ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani( plata nedatorata) ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Acum cateva luni am infiintat un srl cu obiect de activitate productie produse panificatie, cum nu aveam un spatiu de productie am inchiriat unul ... (vezi toată discuția)
Rulota comerciala alenico28 alenico28 Buna ziua! Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns pe internet. Mi-am facut un pfa pentru produse de patiserie, cofetarie, panificatie. Spatiul de ... (vezi toată discuția)