avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la concediu de odihna dupa 9 luni de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la concediu de odihna dupa 9 luni de concediu medical

Buna seara!

As dori sa stiu daca o persoana care a fost in concediu medical timp de 9 luni si a lucrat 3 luni in decursul unui an fiscal mai are dreptul la concediu de odihna. Mentionez ca intre timp persoana a revenit in campul muncii. Care este legea care face trimitere la acest aspect?

Deasemenea, mi-ar fi de mare ajutor sa-mi confirmati informatia conform careia daca expertiza medicala realizata de o comisie in baza unui dosar medical despre o boala profesionala intocmit de catre pacient demonstreaza ca ii este afectata integritatea corporala la locul de munca in proportie de 40 % are dreptul la 12 salarii medii pe tara platite de catre CAS.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 18:08, 18 Februarie 2010
Ma scuzati .... dar nu se intelege cea de a doua perte, probabil ca este vorba de o eroare de redactare.

Privitor la concediul de odihna, raspunsul este urmatorul...... conform Codului Muncii , concediul de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata, deci acea persoana are dreptul la CO aferent celor trei luni lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuarea concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei Este legal sa se diminueze concediul de odihna daca ai avut mai mult de 15 zile de concediu medical? Cate zile de concediu medical ar trebui sa ai intr-un an ... (vezi toată discuția)
Influentarea concediului de odihna prin concediul fara plata marcelilie marcelilie Conform contractului meu de munca: "Durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna anual miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de acordarea concediului de odihna. Un angajat are dreptul la 23 zile de CO anual conform ... (vezi toată discuția)