avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare REVISAL incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare REVISAL incetare contract

buna ziua

e corect sa daca un anjatat lucreaza pana in 30 si incepand cu 01 inceteaza contractul de munca, sa inregistrezi in Revisal si sa trimiti la itm incetarea contractului in 01?

dar daca 01 e sambata poti sa inregistrezi in Revisal si sa trimiti la itm incetarea contractului in 30?
Cel mai recent răspuns: alina40 , utilizator 10:35, 31 Ianuarie 2012
Legea va contrazice in anumite situatii cu privire la data incetarii c.i.m. ... baza incetarii raportului de munca nu este cererea si nici notificarea.

Referitor la data emiterii deciziei , in lumina noilor prevederi, am postat deja parerea mea care coincide cu cea a dnei sau drei lorelayold76 ...:)
nu se intampla NIMIC...firmele cu pile nu patesc NIMIC...din experienta directa,cu dovezi-raspuns ITM-nimic anormal,urmat petitie se claseaza...etc...:))
Buna ziua,
daca salariatul cere incetarea incepand cu 01.02.2012, iar ultima lui zi de munca este 31.01.2012, pot eu sa raportez in Revisal incetarea in 31.01.2012 ? Omul cand face cererea intelege ca data a incetarii este cea in care nu mai vine la munca. Azi pe 31, a venit la munca, a lucrat si a depus cerere ca incepand de maine sa-i inceteze contractul, adica de maine nu mai vine. Care este data de incetare corecta pt inregistrare in Revisal ? Eu cred ca 01.02.2012, dar nu as vrea sa gresesc.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)