avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract-contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract-contract

cumnata mea a vindut o casa pe baza unui antecontract urmind ca apoi in martie sa faca si contractul ..intre timp cel ce a cumparat a revindut casa si azi au fost sa faca contractul intre toti 3 ..ce vreau eu sa intreb cumnata s-a cam grabit a semnat ptr ei definitivarea dar a uitat sa intreba pe d na notar daca ea mai trebuei sa primeasca un exemplar din contractul definiv sau ceva la mina ca a terminat odata cu vinzarea ..sa nu se trezeaaca ca astia iar vind... si tot asa ...va rog raspunde ti mi acm ca ea asteapta raspuns si ea nu are net ..m- a rugat pe mine ..multumesc mult ..
Cel mai recent răspuns: ica-40 , utilizator 20:32, 18 Februarie 2010
Obligatoriu vanzatorul trebuie sa aiba un exmplar din contract. Notarul trebuia sa-i inmaneze unul.
dar nu a primit ..si aste s-a intimplat la vreo 40 de km ..si acum ce poa sa faca?? sa stea totusi linistita?? sau cum poate verifica ..fara sa se mai depalseze acoloin orasul ineu jud arad
in mod normal cand se semnaza un act ,fiecare parte care semneaza acel act trebuie sa primeasca un exemplar original al actului respectiv. Intrebarea e ,a citit actul,stie ce a semnat,a inteles ce a semnat ? va sfatuiesc ca pe viitor cand aveti ceva de rezolvat,acte de semnat,etc chiar si la notar sa va luati un avocat
cu doua zile inainte cind a fost tot la ineu sa scoata cf a semant tot as fara sa citeasc si i -am zis dar tu sigur ptr cf ai semnat da asa a zis d na notar ..zic dar tu nu ai citit nici macar asa titlu sa vezi la ce se refera actul ce il semnezi ..zice nu ..zic sa nu mai semnezi fara sa citesti ..si azi deja a facut la fel ...eu nu am fost cu ea decit ea si soacra ei care era de fapt proprietara ..acum ..cumnata e mai tinara nu e ca batrina asa depasita dar vad ca si ea e tufa de venetia ..asta e ..au oist acolo tensiuni si de aceea ea s-a blocat putin ... nu a mai cerut un exemplar ..dar notara tebuia sa i zica sa astepte dupa un examplar ..ca doar cumnanta a intrebat ..mai aveti treaba cu noi sau putem pleca ?? si notara a zis ca nu mai are treaba cu ele ..na asta e..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca adrian255 adrian255 Buna ziua, am urmatoarea speta: am achizitionat un apartament de la o persoana care il avea ipotecat la ING, avea un credit pe el. Persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Acte de vanzare cumparare cretzustancu cretzustancu Buna seara Eu si fratele meu nu ne prea intelegem.Mama a hotarat sa ne imparta noua, prin acte de vanzare cumparare, bunurile imobile (pamant, casa). Ia dat ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare in familie nerespectat lori_margo lori_margo va rog sa-mi dati ceva sugestii privind o vanzare cumparare intre nepoata si bunici cu urmatoarele mentiuni Este vorba despre un teren scump situat in nordul ... (vezi toată discuția)