avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere la ITM

Buna seara,as vrea sa aflu daca pot face o plangere la ITM pt ca firma la care am fost angajata pe perioada determinata nu imi elibereaza actele de care am nevoie pt somaj,mentionez ca au trecut 18 zile de la incheierea contractului si ca ultimul act aditional al CIM prin care mi se prelungea contractul de la data de 08.12.2009 pana la 31.01.2010 mi s-a eliberat pe 15.02.2009 si a fost semnat pe 15.01.2009.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 18 Februarie 2010
da
puteti face
In vederea dispunerii masurilor legale ,aveti calitatea sa sesizati ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional inregistrat in revisal fara semnatura mea! VescanAndreea VescanAndreea Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie in care ma aflu: am fost angajata la o firma pe perioada determinata de 2 luni.Din 2.08-2.10 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa contract pe perioada determinata ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Inainte sa ma angajez cu contract pe perioada determinata (initial o luna si apoi prelungit cu act aditional pe 3 luni), eram in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)
Inscriere vechime reala in cm niccu niccu Buna ziua, Sunt intr-o dilema ! Un prieten a incetat colaborarea cu firma,dar acestia refuza sa-i treaca vechimea in Cartea de munca. El s-a angajat faptic ... (vezi toată discuția)