avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit in imposibilitate de plata si urmarile neplatii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit in imposibilitate de plata si urmarile neplatii lor

:">AM UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE IAR DIN CAUZA CRIZEI ECONOMICE AM RAMAS FARA UN LOC DE MUNCA O PERIOADA DE 2 ANI AM PLATIT CUM AM PUTUT DAR DUPA UN TIMP NUMAI FAC FATA IAR CU LOC DE MUNCA DECENT MAI GREU.DORESC SA STIU URMARILE UNEI IMPOSIBILITATI DE NEPLATA PE TREMEN LUNG SAU SCURT ASUPRA MEA
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 21:49, 18 Februarie 2010
Buna seara !!!
Cel mai bun lucru este sa mergeti la banca sa cereti o esalonare sau o perioada de gratie a creditului care sa va permita plata lui .Putine banci sunt intelegatoare , dar se merita sa incercati !
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat la termen, ce masuri poate lua banca? andra11970 andra11970 Sotul meu are credit de nevoi personale.Nu a mai putut achia creditul de o luna si jumatate.Nu avem nimic pe numele nostru,doar eu am dezbatut sucesiunea de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune si recuperatori de credite m4rin2003 m4rin2003 Buna ziua tuturor , apelez la ajutorul dumneavoastra deoarece momentan locuiesc in Italia si imi este foarte greu sa gasesc un avocat care sa cunoasca legile ... (vezi toată discuția)