avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces

Am avut un proces iar in urma lui am primit o pedeapsa cu suspendare de 1an 8luni suspendare pentru purtare abuziva si sincer mi-se pare cam mare pedeapsa fiind la prima abatere si am daune de 260000000 impreuna cu un coleg de munca si firma la care lucram ca agent paza.Daca am facut recurs cum a spus avocatul imi mai poate scadea din pedeapsa si daune?Iar dacanu am de unde sa platesc aceea dauna mare cum se va intampla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:19, 18 Februarie 2010
da, se poate scade,daca n-aveti sa platiti vi se vor urmarii toate bunurile dvs..,si tineti cont de sfaturile avocatului dvs.
Nimeni nu poate sa va asigure ce se va intampla in cazul unui eventual recurs pentru ca nimeni nu cunoaste dosarul.
Pentru o parere avizata,trebuie vazut dosarul si evaluate sansele in functie de probatoriile administrate.
Avand in vedere ca instanta de judecata este suverana in solutionare,nimeni nu se poate sustitui acesteia .
Nu este regula general valabila ca in caz de atacare solutie,cererea sa fie admisa si suma initial dispusa sa fie diminuata .
Daca nu faceti recurs nu aveti nicio sansa sa se schimbe ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la o executare penala de 2 ani de furt calificat andreandreear andreandreear sotul meu este arestat pt o condamnare de 2 ani de furt calificat este recidivist are vreo sansa daca face recurs sa ai mai scada din pedeapsa? (vezi toată discuția)
Sentinta de suspendare si caiile atac BadyGuard BadyGuard In anul 1996 toamna eram badyguard la o discoteca si am fost implicat intr-o altercatie intre mai multe persoaneiar in urma altercatiei am fost acuza de ... (vezi toată discuția)
Recurs facut de parchetul bucuresti bianca_emma bianca_emma In luna mai anul 2006 am fost implicata intr-un accidenat : taximetristul din fatta mea a lovit o fetita pe trecerea de pietoni. Eu am luat fetita si am dus-o ... (vezi toată discuția)